Mijn selectie

Mijn selectie

  • Banner_Duma_website_gebouw_Duma_Marke-01
  • duma-rent_banner_01
  • duma-rent_banner_02
  • Duma Sale: verkoop machines voor bouw en industrie
+32 (0)56 71 46 71
info@duma.beOntvang prijslijsten

Wat is het verschil tussen Duma Sale en Duma Forklifts?

U hebt het misschien al gemerkt. In plaats van Duma Forklifts, gebruiken we nu de benaming Duma Sale. In eerste instantie dienen we te benadrukken dat de juridische naam van de firma nog steeds Duma Forklifts NV is. We hebben de commerciële naam echter lichtelijk aangepast omdat de vlag de lading niet meer dekte de laatste jaren.

Sinds 1968 hield Duma Forklifts zich immers puur bezig met de aankoop en verkoop van vorkheftrucks. In de 30 jaar die daarop volgde groeide Duma Forklifts van een kleine nieuwkomer uit tot een internationale speler op de vorkheftruckmarkt.

De oprichting van Duma Rent luidde echter een nieuw tijdperk in. Naast vorkheftrucks werden er immers tal van andere machines aangekocht voor de verhuurdivisie zoals verreikers, hoogwerkers, graafmachine, dumpers, walsen en tal van andere bouwmachines. Na een 2-tal jaar worden deze machines nu uit de verhuurvloot gehaald & verkocht door de verkoopdivisie van Duma. Aangezien we bijgevolg niet alleen meer vorkheftrucks verkopen, werd er geopteerd om naar buiten te komen als Duma Sale.

Waar Duma Forklifts zich dus puur richtte op de aankoop & verkoop van vorkheftrucks, specialiseert Duma Sale zich in de aankoop & verkoop van alle machines voor bouw en industrie.