Mijn selectie

Mijn selectie

  • DumA-Team
+32 (0)56 71 46 71
info@duma.beOntvang prijslijsten

Het DumA-team: het onschatbare menselijke kapitaal van Duma Sale

De onschatbare rijkdom van Duma Sale bestaat uit de inzet, kennis en ervaring van de gekwalificeerde vakmensen die samen het menselijk kapitaal van onze onderneming vormen. Elke werknemer in onze onderneming heeft zijn eigen specialiteit en vormt een onmisbare schakel van de ketting die onze vooruitgang aandrijft.

De kapitein van Duma Sale is Stephan Debrabandere die begin jaren ’90 het roer overnam van zijn vader Gino Debrabandere & Marie-Thérèse Tytgat.. De kennis, ervaring en passie voor de machinemarkt werden van vader op zoon overgedragen en zorgden ervoor dat Duma Sale in zijn meer dan 45-jarig bestaan uitgroeide van een onbekende nieuwkomer op het Zuid-West-Vlaamse platteland tot een internationale speler in de verkoop van bouw- en industriemachines. 


Door de jaren heen hebben beide kapiteins zich weten te omringen met tal van bekwame vaklui die ervoor zorgen dat het Duma Sale-schip zijn succesvolle koers blijft varen.

Duma Sale beschikt over een ervaren salesteam dat door de jaren heen een hecht wereldwijd netwerk aan klanten en prospecten heeft uitgebouwd. Dagelijks bieden zij hun klanten een luisterend oor en stellen ze alles in het werk om hen te helpen bij hun zoektocht naar de ideale machine voor het gepaste budget.

Een ander speerpunt van Duma Sale is de immer bedrijvige aankoopdienst die dagelijks de wereldwijde machinemarkt screent op zoek naar opportuniteiten. Een lancering van een nieuwe machine? Een verkoop van een lot tweedehands machines? De afdanking van een aantal demotoestellen? Elk kans wordt door onze aankoopdienst bekeken met het oog op de tegemoetkoming aan de wensen van onze klanten.

De romp van ons schip, ons atelier, herbergt echter onze grootste rijkdom. Daar werken immers de gedreven stielmensen die één voor één toppers zijn in hun specifieke vakgebied. Met veel finesse en veel passie vormen hun ruwe handen een standaardmachine om tot uw machine op uw maat en naar uw wensen. Verbeteren, herstellen, lassen, aanpassen, herspuiten, uitplamuren of reinigen? Voor elk werk hebben wij één of meerdere specialisten in huis. Samen werken zij aan uw machine alsof het hun eigen machine was.

Duma Sale kan ook rekenen op het titanenwerk van de transportdivisie Duma Trans. Dit team van gedreven chauffeurs staat dag en nacht klaar om de aangekochte en verkochte machines op tijd en stond op te halen of af te leveren waar nodig.

Op het dek van het Duma Sale-schip wordt de directie bijgestaan door een enthousiast boekhoudkundig en administratief team. Waar de boekhouding de in- & uitgaande geldstromen in goede banen leidt, zorgt het administratieve team dat het telefoon-, mail- en postverkeer naar de juiste plaatsen toevloeit.

Last but not least kan de kapitein ook rekenen op een creatieve marketingdienst die de identiteit van onze onderneming naar beeld- en spreektaal vertaalt en die de totale uitstraling van het Duma Sale-schip op korte en lange termijn opvolgt & beheert.

Bij Duma Sale beseffen we dat ons bedrijf méér is dan een terrein, een gebouw en een ruime vloot aan machines. De grootste rijkdom is ons menselijk kapitaal. Het Duma Sale-schip werd immers opgebouwd door mensen, werd vervolgens groot gemaakt door mensen en wordt op heden nog elke dag voortgestuwd door mensen. Hun kennis, hun ervaring, hun gedrevenheid en hun passie hebben Duma Sale omgevormd tot de specialist in de verkoop van machines voor bouw en industrie.