Mijn selectie

Mijn selectie

  • Algemeen_beeld_sterktes
+32 (0)56 71 46 71
info@duma.beOntvang prijslijsten

Méér dan 45 jaar ervaring

Duma Sale onderscheidt zich in eerste instantie door zijn jarenlange ervaring op het vlak van machines voor bouw en industrie.

Sinds 1968 heeft Duma eerst tientallen jaren ervaring opgebouwd op het vlak van de verkoop van kwalitatief hoogstaande vorkheftrucks.

Door de oprichting van de verhuurdivisie Duma Rent in 2007, werd het machinepark uitgebreid met hoogwerkers, schaarliften, graafkranen, dumpers, walsen en tal van andere machines. 

Op heden kunnen wij u bij Duma Sale verzekeren dat geen enkele bestaande machine nog geheimen heeft voor ons Duma Sale-team. 

 

Een ijzersterke service van A tot Z

Bij Duma Sale stellen wij alles in het werk om u een onberispelijke service aan te bieden van A tot Z. 

In eerste instantie staan onze professionele verkoopsadviseurs altijd klaar om u te begeleiden bij uw keuze van de beste machines. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte machine die overeenstemt met uw wensen en uw budget. 

In onze ateliers te Marke werkt een uitgebreid team van vakmensen zoals mecaniciens, techniekers, lassers en reinigers. De combinatie van hun afzonderlijke kennis & ervaring vormt het brein én de rijkdom van Duma Sale. Dagelijks sleutelen onze vaklui aan de machines zodat onze machinevloot altijd in topconditie is. 

Wij beschikken daarnaast over een eigen transport- en interventiedienst die altijd klaar staat om de machine tijdig bij u af te leveren en u snel en efficiënt te helpen bij eventuele problemen. 

Bij Duma Sale koopt u niet alleen een machine, u koopt een totale service van A tot Z. 

 

Innoveren is evolueren

De wereld van de machines staat niet stil. Jaarlijks worden er nieuwe performantere machines gelanceerd & worden bestaande machines geperfectioneerd.

Duma Sale volgt als sinds 1969 dagelijks alle ontwikkelingen in de machinemarkt op de voet zodat wij u steeds de recentste oplossingen & nieuwste technieken kunnen aanbieden.

Duma Sale besteedt binnen deze optiek ook aandacht aan de bijscholing van het menselijk kapitaal van de onderneming. Waar ons salesteam op de hoogte gehouden wordt van de recentste machine- en marktevoluties, worden onze arbeiders bijgeschoold op het vlak van de recentste technieken, onderdelen & machines.

Bij Duma Sale geloven we rotsvast dat innovatie leidt tot evolutie: evolutie van ons machinepark, evolutie van onze kennis en ervaring, evolutie van onze onderneming maar vooral evolutie van de oplossingen die wij u kunnen aanbieden. 

 

Machines op uw maat

Bij Duma Sale beseffen we dat ieder bedrijf een machine op zijn eigen manier gebruikt en voor zijn eigen specifieke projecten inzet.

Aangezien het leeuwendeel van de machines in serie geproduceerd worden, beschikken ze allen “slechts” over dezelfde standaardeigenschappen.

Bij Duma Sale luisteren we naar uw specifieke wensen & kijken we samen met onze vakmensen om de machine in onze ateliers volledig aan te passen aan uw eisen.

Van het toevoegen van extra accessoires tot het verbeteren van bestaande onderdelen, van het spuiten van de machine tot het herstellen van eventuele schade: Duma Sale stelt alles in het werk om een machine om te toveren in uw machine. 

 

CE-keuring: uw garantie op veiligheid & conformiteit

De CE markering is - eenvoudig gesteld - een kenteken die een fabrikant aanbrengt op zijn product nadat hij een machine in overeenstemming heeft gebracht met de eisen van de Europese Unie. Pas daarna mag het product binnen de EU op de markt gebracht worden.

Veiligheid en Conformiteit staan bij ons op de eerste rij! Onze machines voldoen dan ook aan alle actueel geldende verplichte en geharmoniseerde normen. Dit alles kan enkel en alleen gebeuren in samenwerking met onafhankelijke Europese instanties. Duma stelt zich hierbij neutraal op, wat uiteraard ten goede komt van de klant.